musician left musician right
background

Aicina uz Māmiņdienas pasākumu folkloras centrā “Namīns”

Šo svētdien, 12. maijā, pulksten 15.00 Liepājas aktrišu folkloras apvienība “Atštaukas”, ziedu dizaina studija “Liepzars” un muzikālā apvienība “Austrasbērni” aicina uz Māmiņdienas koncertu un radošu pēcpusdienu folkloras centrā “Namīns” (Liepājā, Bāriņu ielā 32). Ieeja brīva. Mīļi gaidītas ģimenes ar bērniem.

Dziedāsim, iepazīsim tradīcijas, veidosim ziedu pušķīšus māmiņām – kopā pavadīsim sirsnīgu pēcpusdienu Namīnā! “Austrasbērni” klātesošos priecēs ar Imanta Kalniņa un pašu radītām dziesmām, bet “Atštaukas”, savukārt, dalīsies jautrākā pieredzē ar ēverģēlībām no vecmāmiņas pūralādes! Māmiņas un tētus aicināsim atcerēties savu bērnību,” stāsta Ināra Kalnarāja.

Austrasbērni – Austras Pumpures audzēkņi, draugi un domubiedri – Māmiņdienas koncertā dziedās gan latviešu tautasdziesmas, gan Arņa Miltiņa, Ulda Ozola, Ievas Akurateres, Kristīnes Locikas, Zandas Štrausas, Haralda Sīmaņa, Andra Kārkliņa un Imanta Kalniņa dziesmas. Koncertprogrammā piedalīsies un to veidos Simona Rača-Rūce, Jānis Rūcis, Kristīne Locika, Zanda Štrausa, Inese Muižniece, Uldis Šēns, Roberts Dinters un citi Austrasbērni.

Dziesma un kopā būšana vairo prieku. Jo biežāk pavadām laiku kopā ar saviem mīļajiem, jo stiprākas kļūst mūsu ģimenes. Jo stiprākas ģimenes, jo drošāka un garā stiprāka jaunā paaudze. Būsim kopā, smelsimies kā prieku, tā zināšanas mūsu senču tradīcijās.

Iepriekšējais
Nākamais raksts