musician left musician right
background

Andra Rača grāmatas “Astroloģija dvēselei” atvēršanas svētki Liepājā

Sestdien, 25. maijā, pulksten 15.00 mākslas galerijas “Romas dārzs” Berči zālē (Liepājā, Zivju ielā 3) interesenti aicināti uz astrologa Andra Rača jaunākās grāmatas “Astroloģija dvēselei” prezentācijas pasākumu.

Andris Račs, iepazīstinot ar savu jaunāko veikumu – izdevniecības “Jumava” izdoto grāmatu “Astroloģija dvēselei” – vēsta: “Šo grāmatu es rakstīju viegli — vairāku gadu garumā vārdi pie manis nāca brīžos, kad jutos iedvesmots. Kādu reizi tas bija pēc kādas tikšanās, citu reizi pēc iz­lasītas grāmatas, dabas vērošanas vai kā refleksija uz kādām norisēm sabiedrībā. Es domāju astroloģijas valodā. Šajā grāmatā esmu tulkojis dvēseli skarošas dzīves norises tiem, kuri arī mācās apgūt zvaigžņu valodu. Vēlāk tie varēs, lūkojoties cilvēku zvaigžņu kartēs, iztulkot to cilvēkiem dziļākā, dvēselei tuvākā līmenī.

Vairāk nekā trīsdesmit gadus astroloģija ir mana lielā mīles­tība. Jo vairāk esmu tajā, jo dziļāk gribas ielūkoties lie­­lajos dvēseles noslēpumos. No sirds gribas palīdzēt šajā ceļā arī citiem astroloģijas skartajiem. Zvaigznes runā ar mums mūžīgajā kosmosa mūzikas valodā. Valodā, kurā runā arī mūsu dvēsele. Tā dzird šo ­mūziku. Ja atvēr­siet sirdi un prātu, — sadzirdēsiet to!”

Grāmatas autors Andris Račs ir sabiedrībā plaši pazīstams praktizējošs astrologs, astroloģijas skolas “Astrologos” vadītājs, pirmais Latvijas Astrologu asociācijas prezidents, Latvijas Astrologu asociācijas sertifikācijas komisijas eksperts, kā arī Latvijas Astrologu asociācijas valdes loceklis. Astrologa Andra Rača vērtīgā pieredze nu jau apkopota sešās grāmatās: “Astroloģiskais savedējs” (2006), “Mana mīlestības astroloģija” (2015), “Mana dzīves karte” (2017), “Zvaigžņu dimantiņi” (2017), “Mana nākotnes karte” (2018), “Ceļā uz mīlestību” (2019) un “Astroloģija dvēselei” (2024).

“Visas manas grāmatas tapušas pēc 50 gadu vecuma sasniegšanas. Iespējams, ne velti saka: kad cilvēkam pienākot 50 gadi, viņam esot jāsāk ar kaut ko dalīties. Ar mani tieši tā arī ir noticis. Man ir sajūta, ka ir sakrājies, ko teikt,” stāsta A.Račs.

Iepriekšējais
Nākamais raksts