musician left musician right
background

Anta Eņģele un Marko Ojala aicina uz koncertprogrammu “PAŠAS SKAISTĀKĀS DZIESMAS”

Anta Eņģele un Marko Ojala ielūdz savus klausītājus uz koncertprogrammu “Pašas skaistākās dziesmas”. Koncerti notiks 7. martā VEF Kultūras pils Kamerzālē,  Rīgā, 1. aprīlī Limbažu kultūras namā, 24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” Izstāžu zālē un 1. maijā Kuldīgas kultūras centrā.

Antu Eņģeli var dēvēt dažādi: dziedātāja, dziesminiece, dziedinātāja. Ar savu ģitāru un balsi viņa aizskar klausītāja dziļākās dvēseles stīgas pavisam tieši. Katra dziesma ir kā stāsts, kas izceļ sen aizmirstas, nostaļģiskas un dārgas atmiņas. Antas zemais balss tembrs, personības harisma un spēja aizmirstai dziesmai likt ieskanēties ļoti personīgi atstāj dziļu iespaidu uz ilgu laiku. Varbūt uz visu mūžu.

Savukārt Marko Ojala – sirsnīgs, atraktīvs cilvēks, kurš apveltīts ar skaistu baritonu – apguvis podziņu akordeona spēli Juveskulas konservatorijā, bet pārvalda arī ģitāru un mandolīnu. Mūziķis nācis no Somijas ziemeļiem, bet Latvijā dzīvo jau kopš 2000. gada.

Koncertprogrammā “Pašas skaistākās dziesmas” klausītājiem būs iespēja atkal izbaudīt abu mākslinieku kopā muzicēšanas prieku. Skanēs Raimonda Paula, Ivara Vīgnera, Jāņa Sildega, Ulda Stabulnieka, Jāņa Lūsēna un citu autoru dziesmas. No jauna ieskanēsies kādreiz tik populārās dziesmas no Fredija Kvinna repertuāra.

Abi mākslinieki kopā muzicē jau 15 gadus. Publika atzinīgi novērtējusi jau iepriekš veidotās tematiskās koncertprogrammas, kas bija veltītas Latvijas jūrniecības uzplaukumam 20. gadsimtā, 30.-to gadu tango karalim Oskaram Strokam un Latvijā sastopamajiem putniem. Anta un Marko piedalījušies arī dažādos festivālos, tostarp Mūzikas un mākslas festivālā “BILDES” , pilsētu svētkos un citos notikumos daudzviet Latvijā. Abi kopā muzicējuši pie tautiešiem Zviedrijā un Norvēģijā.

Biļetes pieejamas SIA “Biļešu Paradīze” kasēs visā Latvijā un internetā. Koncertus rīko SIA “yoga-musica” sadarbībā ar koncertu norises vietām. Informatīvi atbalsta Austras biedrība.

Uz tikšanos koncertos:
 
Rīgā
7. martā pl. 19.00
VEF Kultūras pils Kamerzālē
Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/134648

Limbažos
1. aprīlī pl. 18.00
Limbažu kultūras namā
Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/136741

Cēsīs
24. aprīlī pl. 19.00
Vidzemes koncertzāles “Cēsis” Izstāžu zālē
Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/136184

Kuldīgā
1. maijā pl. 18.00
Kuldīgas Kultūras centrā
Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/137054

Iepriekšējais
Nākamais raksts