musician left musician right
background

Dziesminieku koncerts “TRUBADŪRS. Pietura: ĪLE”

Šā gada 25. augustā pulksten 19.00 Dobeles novada Īles estrādē notiks dziesminieku koncerts “TRUBADŪRS. Pietura: ĪLE”. Ar klausītājiem savos dziesmu stāstos dalīsies Zanda Štrausa, Matīss Pavītols, Arnis Miltiņš, Vita Krūmiņa, Andris Mucenieks, Helēna Kozlova, Uldis Ozols un Melisa Kaškura. Koncerta noslēgumā skanēs šogad Rendā sagatavotā Austrasbērnu koncertprogramma kopā ar Ievu Akurateri, Raimondu Vazdiku un Ilzi Grunti.

Īles Tautas nama vadītājas Sintijas Liekniņas uzrunāti festivāla “Trubadūrs” ļaudis atsaucās idejai veidot dziesminieku koncertu Īles estrādē, klausītājiem piedāvājot gan dziesminieku individuālu uzstāšanos, gan Austrasbērnu kopkora veidoto koncertprogrammu, kas šogad jau izskanējusi Kuldīgas novada Rendas estrādē pirmā festivāla “Trubadūrs” ietvaros.

Trubadūrs labprāt ceļo un iepazīst mazpilsētas un tajā mītošos ļaudis un kultūras vērtības. Prieks par aicinājumu paviesoties arī Īles estrādē! Šis notikums būs kā festivāla “Trubadūrs” izbraukumkoncerts, mēs braucam ciemos pie saviem klausītājiem Īlē,” stāsta festivāla “Trubadūrs” rīkotāja Inese Muižniece.

Īles estrādē piektdienas, 25. augusta, vakarā dziesminieki ieradīsies no dažādām Latvijas vietām: Zanda Štrausa (Liepāja), Matīss Pavītols (Liepāja), Arnis Miltiņš (Rīga), Vita Krūmiņa (Cesvaine), Andris Mucenieks (Rīga), Melisa Kaškura (Rīga), Helēna Kozlova (Cēsu novads), Uldis Ozols (Liepāja, Dobele) un neformālā mūziķu apvienība “Austrasbērni”, kuri uz koncertiem sapulcējas un ierodas gan no Liepājas, Rīgas, Līgatnes, Siguldas un citām Latvijas pilsētām. Šoreiz koncerta īpašie viesi – Ieva Akuratere, Raimonda Vazdika un Ilze Grunte, kuras kopā ar “Austrasbērniem” sagatavojušas koncertprogrammu gan ar savām pašu radītām, gan Haralda Sīmaņa dziesmām. Koncertu vadīs jaunā dziesminiece Melisa Kaškura.

Ieejas maksa: 7 EUR. Biļetes varēs iegādāties koncerta norises vietā. Bērniem līdz 14 gadu vecumam ieeja brīva.

Koncertu rīko Īles Tautas nams sadarbībā ar Austras biedrību un festivālu “Trubadūrs”. Atbalsta Dobeles novada pašvaldība. Plašāk par Īles pagastu aicinām lasīt šeit: https://ile.lv/ .

Iepriekšējais
Nākamais raksts