musician left musician right
background

Bērnu vokālais ansamblis “Dimantiņi” ielūdz uz ģimeņu svētkiem “Namīnā”

Šo sestdien, 8. jūnijā, pulksten 16.00 “Austras istabas” bērnu vokālais ansamblis “Dimantiņi” un vadītāja Simona Rača aicina uz ģimenisku pēcpusdienu folkloras centrā “Namīns”, Liepājā, Bāriņu ielā 32. Pasākumā koncertēs mazie “Dimantiņi” un Austrasbērni, bet rotaļāties un radoši darboties aicinās “Krāsu karuselis”. Ieeja par ziedojumiem.

Kopš šī gada janvāra radošajā telpā “Austras istaba” darbību uzsācis jauns bērnu vokālais ansamblis skolotājas Simonas Račas vadībā. Ansamblītī “Dimantiņi” kustīgi un lustīgi dzied bērni vecumā no 3 līdz 6 gadiem. Mazie dziedātāji apgūst dažādas dziesmas un rotaļas, ar kurām nu labprāt padalīsies publiski. Šī gan būs jau otrā “Dimantiņu” uzstāšanās, jo pirmoreiz prožektoru gaismā viņi jau paspējuši būt dziesminieces Agitas Kaužēnas koncertā “Austras istabā” februārī.

Mazo “Dimantiņu” repertuāru pašlaik veido Austrasbērnu jeb Austras Pumpures audzēkņu sarakstītās dziesmas bērniem, līdz ar to šoreiz koncertā likumsakarīgi piedalīsies arī vietējie Austrasbērni, kopā ar mazajiem dziedātājiem izpildot Arņa Miltiņa, Agitas Kaužēnas, Kristīnes Locikas un citu autoru dziesmas.

Pēc koncerta uz kopīgu radošu darbošanos un rotaļām aicinās “Krāsu Karuselis”. Radošajās darbnīcās katrs sev varēs darināt brošiņu un dzīvnieciņus uz kociņa, ar ko pēc tam doties jautros piedzīvojumos, bet rotaļās varēs izkustēties gan mazi, gan lieli, kopā svinot īstus ģimeņu svētkus!

Pasākums atvērts ikvienam interesentam. Ieeja par ziedojumiem radošajai telpai “Austras istaba”.

Rīko Austras biedrība, atbalsta Liepājas Kultūras pārvalde, Kurzemes plānošanas reģions un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Pasākums tiek filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli vēlāk tiks izmantoti pasākumu publicitātei (internetā sociālajos tīklos, medijos un citviet) un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts