musician left musician right
background

Dziesmu vakarā Anta Eņģele un Marko Ojala

Pavasaris nāk ar sauli, siltumu un prieku. Arī Dziesmu vakaru rīkotājiem ir laba ziņa mums visiem – pēc “radošas pauzes” Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā 23. martā plkst. 19.00 atkal atsāksies Dziesmu vakari. Šogad varbūt ierobežotākā skaitā nekā citugad. Bet dziesmas būs! Ja dziesma klusē, runā lielgabali. Lai skan dziesmas!

Otra labā ziņa ir tā, ka Dziesmu vakari atsāksies ļoti skaisti. Trešdienā, 23. martā, plkst. 19.00 Rokkafejnīcas lielajā zālē šalks jūra un dziesminiece Anta Eņģele izdziedās Jūras stāstus.

Savā koncertprogrammā dziesminiece Anta Eņģele kopā ar savu šarmanto skatuves draugu, virtuozo bajāna meistaru Marko Ojalu aicinās klausītājus sev līdzi pāri laikiem – gremdēties senos jūrnieku stāstos un klausīties smeldzīgās jūrnieku dziesmās. Koncertā skanēs jūrnieku dziesmas dažādās valodās no visām pasaules jūrām. Dziesmas par jūru no 19. gadsimta līdz pat mūsu dienām. Jūrnieku likteņi “Veco jūras vilku” vēstulēs, jūrniecības uzplaukums Latvijā, Vecāķu kūrorts pagājušajā gadsimtā, pirmā Latvijas zemūdene, Fredijs Kvinns, Havaja un Neapole, tālās aizjūras mīlas dēkas un sūrā jūrnieku ikdiena – tas viss caurvīs Antas koncertu un aizvedīs klausītājus jūras stāstu romantikā.

Ieeja Dziesmu vakarā – ziedojums.

Tiekamies dziesmā! Dziesmu vakaru rīkotāji ļoti gaidīs Jūs.

Iepriekšējais
Nākamais raksts