musician left musician right
background

Dziesmu vakarā KPT (Konstitūcija Tējā) un KGDJ

Dziesmu vakars Latvijas 1. Rokkafejnīcā „Reiterna nams” 15. novembrī 20.00 pilnībā tiks nodots jauno dziesmoto formāciju KPT (Konstitūcija tējā) un KGDJ pārziņā. Vislabāk šīs grupas spēs raksturot viņi paši, tāpēc vārds dalībniekiem:
„Pamatā ir pamats un pamats ir pašā pamatā. Pamats grupai KPT tika likts 03.10.2011. Grupa KPT jeb Konstitūcija Tējā tika nodibināta 2011. gada ceturtajā ceturksnī, un tās kodols ir Jura un Arta absurdi pozitīvā ideju kompilācija. Grupa balstās uz pieeju “dari pats”. Piegājiens ir balstīts uz tekstuālu absurdu un pozitīvu emociju plūdumu. Ar katru kompozīciju mākslinieki mēģina iedot savdabīgu pozitīvisma pendeli. Iedvesmu dziesmām smeļas visos dzīves apstākļos – gēnos, mežā, tramvajā, palaidnībās… Grupas mērķis ir smaids, tā izplatīšana un popularizēšana.”

„Vokāli instrumentālais ansamblis KGDJ dibināts 2006. gada sākumā. Tās dalībnieki ir aizrautīgi jaunieši, kas vēlas vēstīt pasaulei prieka vēsti, ka katru gadu Jēzus nonāk pie mums uz zemes – atnāk Ziemassvētkos, bet Lieldienās viņš atkal iet prom! Kad nu viņš neatrodas starp mums, tad mēs domājam, ko gan darītu Jēzus, jo nevar jau sagaidīt, kad viņš atkal nāks atpakaļ. Tā arī atšifrējams grupas nosaukums, KGDJ nozīmē “Ko gan darītu Jēzus”.”

No organizatoru puses vēl piebildīsim, ka grupas ir apņēmušās izdzīt no Vecrīgas jebkādas vēla rudens periodam raksturīgās īpašības kā skumjas, depresijas u.c. Kā jau pieņemts šādos pasākumos, koncerta norises vietā darbosies apģērba kods un sejas kontrole. Noteikumi vienkārši – uzģērbiet sejās smaidus un nāciet.

Ieeja pa durvīm. (Drīkst un pat ir vēlams ziedot māksliniekiem)

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams” (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība.

Iepriekšējais
Nākamais raksts