musician left musician right
background

Dziesmu vakarā Kārlis Kazāks

Atļauj man šobrīd izsapņot Tev stāstu, tik vienu,
kur sniegpārslas miljonos saulēs mēs pārveidotu ik dienu.

Trešdien, 30. novembrī plkst. 20 uz dziesmu vakaru Teātra bārā aicina Kārlis Kazāks.

Dziesminieks par savu autorvakaru, kas notiks pēc ilgāka pārtraukuma, saka: „Mēģināšu klausītājus pierunāt veidot pašiem manu dziesmu stāstus – ļaut sajust, ka tieši klausītājs ir nozīmīgākā mūzikas daļa, jo tieši klausītājs tulko manas zīmes, radot pats savu pasauli. Īsāk sakot, pavadīsim vienu mierīgu vakaru!

Kārlis Kazāks veido savus koncertus kā sarunu mūzikā. Šādā koncertstāstā dziesminieks šogad dalījās arī Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē. Kārlis Kazāks šogad uzstājies arī lielākajos dziesminieku festivālos: Rīgas 2. folkfestivālā „Pašā Rīgas viducī”, 2. Vislatvijas Dziesminieku Saietā Jaunpiebalgas ekosaimniecībā „Lielkrūzes”, kā arī mūzikas un mākslas festivālā „BILDES”.
Latviešu dziesminieks ierakstījis arī vairākus mūzikas diskus: solo albumu „Uz manām plaukstām”, šūpuļdziesmu albumu „Mēness ceļu rādīs miega peles vezumam” un albumu „16 stundas”. Viņa radītos stāstus mūzikā var klausīties un iepazīt arī dziesminieka mājaslapā www.kazaks.lv.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – notiek katru otro trešdienu plkst. 20.00 Teātra bāra (Lāčplēša ielā 26) jaunajā zālē. 14. decembrī plkst. 20.00 uz dziesmu vakaru visus mīļi aicina dziesminieks Egons Pičners. Dziesmu vakarus rīko Austras biedrība sadarbībā ar Teātra bāru.

Iepriekšējais
Nākamais raksts