musician left musician right
background

Austras Pumpures un Austrasbērnu koncerts „Iznes mani caur mūžiem…”

Sestdien, 26. novembrī visus mīļi aicinām pulksten 15.00 Liepājā MJC „Vaduguns”, kur notiks Austras Pumpures un Austrasbērnu koncerts „Iznes mani caur mūžiem…”.

Imanta Kalniņa jubilejas gadu noslēdzot, šonedēļ Liepājā atkal skanēs viņa iedvesmojošā mūzika. Šoreiz tai īpašs skanējums. MJC „Vaduguns” savus skolniekus – Austrasbērnus no visas Latvijas uz kopā sadziedāšanos ir aicinājusi leģendārā dziesminiece Austra Pumpure.

Ikkatra šāda kopā nākšana ir svētki. Katra dziesma, katra nots, tūkstošreiz izdziedāta atkal iegūst jaunu skanējumu, jaunu jēgu. Dziesmas, kas radušās pirms vairākiem gadu desmitiem, dzied par šodienu, dzied par katru no mums un katrā no mums.

Īpašs šis koncerts ir arī tāpēc, ka tie ir dubultsvētki. Šis ir ne tikai Imanta Kalniņa jubilejas gads. 26. novembrī dzimšanas diena ir pašai Austrai. Un, ja jau koncerta nosaukumā un moto ir Imanta Ziedoņa vārdi no Sveces dziesmas, tad šo koncertu var salīdzināt ar vienu lielu dzimšanas dienas torti, kurā krāšņi uzmirdz katra Austrasbērna svecīte. Koncertā piedalīsies Austra Pumpure, Ziedonis Stutiņš, Sudmaļu ģimene, Ēriks Pozemkovskis, Maija Kalniņa, Zanda Štrausa, Uldis Kākulis, Andris Mičulis (Prievītis), Eduards Cauna, Viks, Agita Draguna, „Gaismiņas”, Iveta Gailiša, Dzintra Paulauska, Inese Sērdiene, Endija Štāle, Antra Prokofjeva, Simona Tomase un noteikti daudzi citi. Būsim kopā un piedzīvosim dziesmu.

Ieeja bez maksas.
Visi mīļi gaidīti!

Austrasbērni

Iepriekšējais
Nākamais raksts