musician left musician right
background

Ceturtdien “Austras istabā” aicina uz Intas Pauļukas koncertu un ukuleles meistarklasi

Šo ceturtdien, 7. novembrī, pulksten 18.00 radošajā telpā “Austras istaba” (mākslas galerijas “Romas dārzs” pagrabstāvā, Liepājā, Zivju ielā 3) klausītāji mīļi aicināti uz dziesminieces Intas Pauļukas koncertu, bet pirms tam, no pulksten 16.00, interesenti tiek gaidīti uz ukuleles meistarklasi. Ieeja par ziedojumiem.

Dziesminiece Inta Pauļuka ir Austrasbērns jeb Austras Pumpures audzēkne un domubiedre no Rīgas. Intas repertuārā iekļūst īpašas dziesmas – gan reti dzirdētas dažādu dziesminieku dziesmas, gan Imanta Kalniņa, gan arī pašsacerētas melodijas. Inta mūzikai pievēršas ar lielu atbildību un līdzpārdzīvojumu. Dzirdēt viņas autorkoncertu – tā ir reta un laba izdevība.

Pašlaik Inta aktīvi pievērsusies ukuleles spēlei, pulcējot ap sevi arī šī instrumenta iedvesmotos cilvēkus. Inta kopā ar savu izveidoto ukuleļu ansambli pavisam nesen uzstājās arī Mūzikas un mākslas festivālā “BILDES”. Atsaucoties dažu liepājnieku lūgumam, ukuleles skanēs arī Liepājā: ceturtdien pirms koncerta no pulksten 16.00 līdz 17.00 Inta Pauļuka viesosies “Austras istabā” ar ukuleļu meistarklasi. Aicināts ikviens interesents, kas vēlas apgūt ukuleles spēli. Ieeja par ziedojumiem, līdzi jāņem sava ukulele.

Pasākums iekļaujas radošās telpas “Austras istaba” kultūras programmā – dziesminieku koncertu ciklā, kas stāsta par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules redzējumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri.

Ieeja koncertā par ziedojumiem radošajai telpai “Austras istaba”.

Kultūras notikumus “Austras istabā” rīko Austras biedrība, atbalsta mākslas galerija “Romas dārzs”, Liepājas Kultūras pārvalde, Kurzemes plānošanas reģions, Valsts Kultūrkapitāla fonds un Latvijas Nacionālais Kultūras centrs.

Pasākums var tikt filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli vēlāk tiks izmantoti pasākumu publicitātei (internetā sociālajos tīklos, medijos un citviet) un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts