musician left musician right
background

Anete Kozlovska un Kārlis Kazāks šo ceturtdien koncertēs Latvijas 1.rokkafejnīcā

Ceturtdien, 24. oktobrī, pulksten 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcā Rīgā Austras biedrība aicina uz dziesmu vakaru, kurā muzicēs Anete Kozlovska un Kārlis Kazāks. Ieeja par ziedojumiem.

Pēc bagātīgas vasaras, kad tikāmies dažādos festivālos, lielākos un mazākos dziesminieku koncertos brīvā dabā, rudens mūs atkal aicina iekštelpās, kur būt tuvāk viens otram, ieklausīties un sadzirdēt katra sakāmo un izdziedamo. Tikšanās vieta Rīgā nemainīga – Latvijas 1.rokkafejnīca, Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4.

Šajā dziesmu vakarā satiksimies Anetes Kozlovskas un Kārļa Kazāka dziesmās un stāstos. Ieklausīsimies gan Anetes radītajā, mīlestības un sievišķīga maiguma bagātajā mūzikā, gan arī Kārļa Kazāka vienmēr sirsnīgi patiesajos stāstos un pārdomu mūzikā. Šī būs viena no tām skaistajām izdevībām viņus dzirdēt, arī uzstājoties abiem kopā.

Austras biedrība, veidojot dziesmu vakarus Latvijas 1.rokkafejnīcā, stāsta par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules redzējumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri. Nākamie gaidāmie koncerti: 21.novembrī muzicēs Zane Šmite un Ilze Grunte, bet 12.decembrī – Maija Kalniņa un Mikus Frišfelds.

Ieeja par ziedojumiem Austras biedrībai dziesminieku kustības veicināšanai un popularizēšanai.

Rīko Austras biedrība, atbalsta Latvijas 1.rokkafejnīca un Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Pasākums tiek filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli var tikt izmantoti pasākuma publicitātē un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts