musician left musician right
background

Edgars Šubrovskis un Sniedze Prauliņa šo ceturtdien koncertē Latvijas 1.rokkafejnīcā

Šo ceturtdien, 18. aprīlī, pulksten 19.00 aicina uz ikmēneša dziesmu vakaru Latvijas 1.rokkafejnīcā (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4), kur šoreiz koncertēs mūziķi Sniedze Prauliņa un Edgars Šubrovskis. Ieeja par ziedojumiem.

Austras biedrība turpina dziesmu vakaru veidošanu Latvijas 1.rokkafejnīcā, stāstot par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku, taču vēl aizvien maz apzinātu Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules skatījumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri.

Edgars Šubrovskis pazīstams gan kā grupu “M.Gvarde”, “Kartāga”, “Hospitāļu iela”, “Gaujarts” un ansambļa “Manta” līderis, gan arī kā dziesminieks, izpildot savas dziesmas akustiskā versijā. Sniedze Prauliņa ir profesionāla flautiste, dziedātāja un dziesmu autore, kura veido arī savu solokarjeru (2017. gadā izdots albums “Inkrustācijas”). Abi mūziķi ir viens otram līdzās gan dzīvē, gan mūzikā. Abi muzicē, dziedot pašu radītās dziesmas, gan uzstājoties divatā, gan individuāli, gan pašlaik kopā esot arī grupā “Juuk”. Viņu radītā mūzika izceļas ar spilgtiem dziesmu tekstiem, uzsverot vārda mākslas un mūzikas mijiedarbību. Abas radošās personības labi pazīstamas Latvijas mūzikā tikai ar sev raksturīgo noskaņu, muzikāliem eksperimentiem, tēliem, kā arī ar tiešumu un abstrakciju reizē.

Ieeja par ziedojumiem Austras biedrībai dziesminieku kustības veicināšanai un popularizēšanai.

Rīko Austras biedrība, atbalsta Latvijas 1.rokkafejnīca un Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Pasākums tiek filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli var tikt izmantoti pasākuma publicitātē un Austras biedrības reklāmas materiālos. 

Iepriekšējais
Nākamais raksts