musician left musician right
background

Adventa mūzikas svētkos Rīgā šo svētdien Arnis Miltiņš un Laura Bicāne

Ziemassvētkiem tuvojoties, Rīgas baznīcās turpinās koncertu cikls “Adventa mūzikas svētki Rīgā”, kā ietvaros šajā nedēļas nogalē, trešajā adventa svētdienā, 13. decembrī, uz koncertiem aicina dziesminieki – Arnis Miltiņš un Laura Bicāne.

Šo svētdien, 13. decembrī, pulksten 13.00 Bolderājas Luterāņu baznīcā (Lielā ielā 45) koncertu sniegs austrasbērns un dziesminieks Arnis Miltiņš (ģitāra, balss), kuram mūzikas stāstā un pārdomās Adventa noskaņā pievienosies arī dēli un domubiedri – Jānis Miltiņš (klavieres), Kārlis Miltiņš (balss) un Viesturs Samts (perkusijas). Kopā mūziķi izpildīs gan Arņa Miltiņa skanīgās melodijas, gan arī dzirdēsim Raimonda Paula un citu komponistu radītās dziesmas.

Tajā pašā dienu un stundā, 13. decembrī pulksten 13.00, uz koncertu Rīgas Krusta Evaņģēliski luteriskajā baznīcā (Ropažu ielā 120) aicina dziesminiece no Latgales – Laura Bicāne. Jaunā, daudzsološā mūziķe stāsta: “Adventa laikā ar savām dziesmām gribu nest vēsti par cerību, gaismu, labo. Koncertā izskanēs manas autordziesmas, kā arī dziesmas ar dzejoļu tekstiem un rindām no Bībeles. Mūzika, manuprāt, ir visbrīnišķīgākais veids, kā izteikt dvēseles pārdzīvojumus. Tā nāk no debesīm. Gluži kā Ziemassvētkos mums ir dāvāts Jēzus Kristus bērns.”

Visi šī koncerta cikla “Adventa mūzikas svētki Rīgā” dalībnieki – Goran Gora, Haralds Sīmanis, Ieva Akuratere, Arnis Miltiņš, Anete Kozlovska un Laura Bicāne – satiksies un klausītājus vēlreiz priecēs svētku noslēguma koncertā, kas notiks 20. decembrī Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā. Plašāka informācija: www.austrasbiedriba.lv

Adventa mūzikas svētkus Rīgā jau ceturto gadu rīko Austras biedrība, atbalsta Rīgas dome un visas koncertos iesaistītās baznīcas. Koncertu idejas autore un producente – Signe Sniedze.

Ieeja bez maksas.

Iepriekšējais
Nākamais raksts