musician left musician right
background

„… no liesmiņas sīkas…”

Un nu tas laiks ir klāt! Šogad dziesmu vakari Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna nams, Mārstaļu ielā 2/4 norisināsies kā parasti – katru otro nedēļu.

Jaunums – ierastās ceturtdienas vietā dziesmu vakari turpmāk notiks trešdienās. Varam droši ziņot – dziesmu būs daudz un jaunā dziesmu vakaru sezona ir atklāta!

Trešdien, 1.oktobrī plkst. 19.00, pirmajā šīs sezonas dziesmu vakarā, notiks neliels atskats uz šovasar notikušo 5. Vislatvijas dziesminieku saietu.

Piedalīsies dziesminieki Maija Kalniņa, Helēna Kozlova, Uldis Kākulis, Egons Pičners, Dinārs Gulbis, Gatis Vanags, Ēriks Pozemkovskis, Silvestrs Sīlis ar grupu Ritriti un šī gada dziesminieku pārsteigums – Vislatvijas dziesminieku saieta dalībnieks Jöran Steinhauer. Līdz ar ko apsolām – gaidāms ļoti sirsnīgs vakars, kas ar mazu liesmiņu aizdedzinās visas sezonas dziesmu vakaru ugunskuru

Dziesmu vakaru organizatori būs pateicīgi par ziedojumiem turpmākai dziesmu vakaru sekmīgai norisei. Ziedot ir iespējams, iemetot savu artavu, cik nu kurš var atļauties, speciāli apzīmētā ziedojumu kastītē pie ieejas koncerta norises vietā. Jūsu ziedojumi tiks izmantoti mūziķu un organizatoru ceļa izdevumu segšanai, poligrāfiskās produkcijas izgatavošanai un apskaņošanas kvalitātes uzlabošanai.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu.
Informatīvi atbalsta Austras biedrība un Vislatvijas Dziesminieku Saiets.

Iepriekšējais
Nākamais raksts