musician left musician right
background

Sezonas noslēgumā dziesmu vakarā Uldis Kākulis un draugi

Dziesma nebeidzas nekad. Vienmēr ir tā – līdz ar pēdējo akordu dzimst jaunas skaņas un sākas cita dziesma. Dziesma ir mūžīga. Mainās tikai tie, kas dziesmu dzied. Tā arī dziesmu vakari nebeidzas. Ir tikai neliels pārtraukums. Tiks ievilkta elpa, un viss turpināsies. Dziesma no Rīgas mūriem dosies vasaras brīvdienās un mazliet atpūtīsies,  lai 10., 11., un 12. augustā uzziedētu Jaunpiebalgas Lielkrūzēs Vislatvijas Dziesminieku Saietā 2012

Dziesmu vakaru sezonas noslēgumā20. jūnijā plkst. 19.00, Latvijas 1. Rokkafejnīcas mazajā zālē uz skatuves kāps Uldis Kākulis. Uldis ir dziesminieks ar visvarenāko balsi Latvijā. Kopā saucējs. Uz priekšu iet aicinātājs. Pateicoties Ulda neatlaidībai un pārliecībai, Vislatvijas Dziesminieku Saiets jau trešo gadu atkal ir dzīvs. Kopā ar Uldi būs viņa draugi – Arnis Miltiņš un Egons Pičners. Draugu būs vairāk, aicināti ir visi, kam dziesma ir ne tikai dzīves ceļa sastāvdaļa, aicināti ir visi, kam dziesma ir pati dzīve.

Un tad, rudenī, kad izdzīvotas būs vasaras uguņu mistērijas un mēs katrs glabāsim savā sirdī kādas jaunas, neaizmirstamas sajūtas, mēs atkal satiksimies tajā pašā vietā un laikā – Latvijas 1. Rokkafejnīcas mazajā zālē, Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4, un dziedāsim.

Paldies, Jums, dziesmā esošie!

Iepriekšējais
Nākamais raksts