musician left musician right
background

Dziesminieku koncerts „Esam!” Krimuldas baznīcā

Sestdien, 16. jūnijā plkst. 19.00 Krimuldas baznīcā uz koncertu „Esam!” aicina dziesminieki Uldis Kākulis un Egons Pičners.

Jau trešo gadu Krimuldas baznīcā, ar mācītāja Austra Jura Rāviņa atbalstu, skan Ulda Kākuļa un Egona Pičnera balsis. Balsis, ģitāras un klausītāji – tas ir viss, kas nepieciešams, lai dziesmas skaņa un doma vislabāk taptu uztverta. Baznīcas lieliskā akustika pieļauj neizmantot skaņas pastiprinātājus. Tas rada vienreizēju saikni starp izpildītāju un klausītāju.

Egons Pičners (EGA) raksta un dzied savas dziesmas jau kopš tālajiem 80tajiem. Folkkoncerti un Vecrīgas ielas – tā ir bijusi Egona skatuve ilgus gadus. Iesaistījies biznesā, Egons ģitāru uz ilgiem gadiem bija nolicis malā, bet, pateicoties krīzei un Ulda uzstājībai, Egons ir atpakaļ dziesminieku apritē un visai raženi papildina savu repertuāru ar aizvien jaunām dziesmām, ko, izmantojot sociālā tīkla draugiem.lv iespējas, dāvā klausītājiem.

Dziesmas, ko izpilda Uldis un Egons, nav izklaides mūzika. Dziesmu teksti un izpildījums liek klausītājiem domāt un just līdzi. Tieši tādus viesus arī gaida dziesminieki sestdienas pievakarē Krimuldas baznīcā savā koncertā “ESAM!”

Ieeja brīva.

Iepriekšējais
Nākamais raksts