musician left musician right
background

Dziesmu vakari Rīgā un Vecpiebalgā

Pagājušā gada oktobrī radusies ideja par dziesmu vakariem šobrīd patīkami izplatījusies, tādēļ dziesmu vakari šobrīd notiek ne vien Rīgā, bet nu jau arī Vecpiebalgā.

Katru otro nedēļu trešdienās plkst. 19 visi mīļi aicināti uz dziesmu vakariem Rīgā Teātra bārā (jaunajā zālē), kas atrodas pretī Jaunajam Rīgas teātrim. Adrese: Lāčplēša iela 26. Tuvākais pasākums: 27. aprīlī savus stāstus dziesmās stāstīs dziesminieks Mikus Straume.

Savukārt katru otro nedēļu ceturtdienās plkst. 19 aicinām doties atpūsties no Rīgas un baudīt dziesmu vakarus Vecpiebalgā gaišajā restorānā – klubā “Ūdensroze” (atrodas pretī baznīcai). Pirmais dziesmu vakars Vecpiebalgā sadarbībā ar Vislatvijas Dziesminieku Saietu jau notika 7. aprīlī, kad tur ar klausītājiem tikās Kaspars Dimiters. Nākamais pasākums jau šo ceturtdien, 21. aprīlī, un šoreiz Vecpiebalgā viesosies Haralds Sīmanis un Arvīds Ulme.
Paldies Klāvam Radziņam un Imantam Kulinskim par ideju realizēšanu Vecpiebalgā un paldies Dāvim Auškāpam, Uldim Kākulim un Eduardam Caunam par dziesmu vakariem Rīgā Teātra bārā!

Tiekamies dziesmā!

Iepriekšējais
Nākamais raksts