musician left musician right
background

Arnis Miltiņš ar romantiskām balādēm četros vējos

Trešdien, 13. aprīlī plkst. 19 dziesmu vakarā Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26) ar klausītājiem tiksies romantisku balāžu autors un izpildītājs Arnis Miltiņš. Koncertā piedalās arī Jānis Miltiņš (klavieres) un Laima Miltiņa (balss, vijole).

Akustiskās mūzikas cienītājiem Arnis Miltiņš ir labi pazīstams kā melodisku dziesmu autors un izpildītājs. Viņa dziedāšanas veids satver klausītāju un ieved teiksmainos iztēles dārzos, vedinot domāt par ilgām, mīlestību, laimi, prieku un likteni.
Mūziķis bieži viesojies folkmūzikas festivālos un “Bilžu” rīkotajos folkmūzikas, džeza un blūza koncertos. Ar mūziķi Daini Leitānu (Danielu Rēbusu) 1991. gadā izdota kasete “Kājas mājas”, kopā ar Ievu Akurateri un Kasparu Zemīti 2002. gadā ierakstīts albums “Tu pacel mani debesīs” (2002), bet 2009. gadā izdots albums “Upe plūst”. Arnis Miltiņš muzicējis kopā ar Austru Pumpuri, Maiju Lūsēnu, Jeļenu Sigovu, Gunāru Kalniņu, Rihardu Leperu un citiem.

Kaut arī lielākā daļa dziesmu mūziķa repertuārā ir latviešu valodā, skan arī dziesmas krievu, angļu un franču valodā. Viņa jaunākais projekts ir krievu romanču cikls “Divi skatieni” ar Sergeja Saveļjeva vārdiem.

Trešdienas vakara koncertā dzirdēsim labākos skaņdarbus no mūziķa repertuāra, kas veidots vairāk kā 20 gadu garumā. Tajā ir Imanta Kalniņa, Māra Putniņa, Valda Atāla, Māra Lasmaņa, Ulda Ozola un paša komponētas dziesmas. Dziesmu tekstu autori ir Inese Zandere, Andris Akmentiņš, Māris Melgalvs, Viks, Agita Draguna un Jēkabs Kacens. Mūziķa dziesmas klausāmas arī internetā http://j.mp/miltins.

Ieeja par ziedojumiem.

Iepriekšējais
Nākamais raksts