musician left musician right
background

Anta Eņģele un Marko Ojala aicina uz koncertu – sadziedāšanos “Izvēlies savu dziesmu!”

Svētdien, 3. novembrī, pulksten 17.00 šarmantā dziesminiece Anta Eņģele un atraktīvais mūziķis Marko Ojala aicina uz īpašu koncertu – sadziedāšanos “Izvēlies savu dziesmu!” VEF Kultūras pils Kamerzālē. Šoreiz repertuāru veidos paši skatītāji, pirms koncerta uzrakstot sev mīļu dziesmu, ko labprāt dzirdētu abu mūziķu izpildījumā. Koncerta laikā, izlozējot dziesmas, taps unikāla koncertprogramma.

Abi mūziķi – Anta Eņģele un Marko Ojala – kopā muzicē jau 15 gadus, kas palīdzējis izkopt gan izcilu savstarpējo muzikālo sapratni, gan sagatavot plašu repertuāru. Kopā abiem tapušas vairākas koncertprogrammas, kurās ieskanas gan Raimonda Paula, Ulda Stabulnieka, Jāņa Lūsēna, Imanta Kalniņa un citu latviešu autoru dziesmas, kā arī repertuārā ir dažādas ziņģes, jūras vilku dziesmas, Oskara Stroka tango, senās krievu romances un arī latviskoti pasaules hiti no Fredija Kvinna, “The Beatles”, Adamo un citu ārzemju mūziķu repertuāra. Kas skanēs koncertā 3. novembrī, to zinās tikai koncerta apmeklētāji, kuri būs šīs unikālās koncertprogrammas īstenie veidotāji.

Anta Eņģele – dziedātāja, dziesminiece, dziedinātāja un arī Austrasbērns jeb leģendārās dziesminieces Austras Pumpures audzēkne. Iespējams, tieši Austra iemācījusi Antai tā mīlēt un just savu publiku, un ar prieku muzicēt gadu gadiem, dziedāt un sasniegt tik lielu auditoriju, baudot tās sniegto mīlestību koncertos visā Latvijā un arī ārpus tās. Ar savu ģitāru un balsi Anta patīkami apbur klausītājus un neviļus rodas vēlme līdzi dziedāt, skanēt, līdzradīt šo notikumu – dziesmu. Tā katrs sevī šo dziesmu izdzīvojot vēl patiesāk – no sirds. Antas skatuves draugs Marko Ojala ir izcils somu izcelsmes akordeonists, kurš turklāt spēlē arī ģitāru un mandolīnu un labprāt arī dzied un ar savu sirsnību, stāstiem un komentāriem patīkami izklaidē publiku. Abu mākslinieku personības un talanti, savijoties, veido lielisku un publikas iemīļotu skatuves duetu.

Biļetes (15 EUR) pieejamas SIA “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/143732

Koncertu rīko SIA “Magic Stage”. Informatīvi atbalsta Austras biedrība.

Iepriekšējais