musician left musician right
background

Izdota Valda Atāla dziesmu nošu un tekstu grāmata

2020. gada nogalē Austras biedrība, atzīmējot dziesminieka Valda Atāla 70 gadu jubileju, aicināja piedalīties akcijā “Tuvs Atāls”, ziedojot līdzekļus viņa dziesmu grāmatas izdošanai. Pateicoties ziedotāju atbalstam, 2021. gada jūnijā grāmata “Valdis Atāls. Dziesmas” uzsāk ceļu pie dziedošajiem lasītājiem.

“Esam ļoti priecīgi, ka ideja – sveikt Valdi Atālu jubilejā, dāvinot viņa dziesmu grāmatas izdošanu – ir īstenojies! Liels paldies katram, kurš vēlējās sagādāt šo svētku mirkli grāmatas autoram. Ceram, ka dziesmu grāmata bieži tiks lietota dažādās sadziedāšanās reizēs, izpildot kā plaši pazīstamās, tā arī iepazīstot mazāk zināmās Valda dziesmas,” stāsta Austras biedrības Projektu vadītāja Inese Muižniece.

Izdevumā “Valdis Atāls. Dziesmas” apkopotas piecdesmit piecas tuvu un tālu zināmas un iemīļotas Atāla dziesmas ar paša autora, kā arī Egila Bāra, Imanta Ziedoņa un Gabrielas Mistrālas vārdiem. Nošu pierakstu izstrādājušas mūziķes Ilze Grunte un Kristīne Locika. Grāmatas pirmā vāka dizainu veidojusi Elizabete Atāls. Izdošanu un pieejamību grāmatnīcās nodrošina izdevniecība “Dienas Grāmata”.

Pateicoties par atbalstu, katram ziedotājam dāvinām vienu grāmatas eksemplāru. Lai saņemtu savu eksemplāru, lūgums sazināties ar Inesi Muižnieci, rakstot uz e-pastu inese@austrasbiedriba.lv . Citiem interesentiem iesakām grāmatu iegādāties izdevniecībā “Dienas Grāmata” un dažādās grāmatnīcās visā Latvijā. Plašāka informācija pircējiem mājaslapā:  https://www.dgramata.lv/dienas-gramata/kur-iegadaties-dg-gramatas/

Iepriekšējais
Nākamais raksts