musician left musician right
background

Aicina uz Emīla Dreiblata autorvakaru “Austras istabā”

Radošās telpas “Austras istaba” kultūras programmā turpinās dziesminieku koncertu cikls, kas stāsta par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules redzējumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri. Jauno gadu iesāksim ar liepājnieka, mūziķa un dziesminieka Emīla Dreiblata autorkoncertu ceturtdien, 16. janvārī, pulksten 18.00 mākslas galerijas “Romas dārzs” Berči zālē.

Emīls Dreiblats ir grupas “Willow Farm” līderis, solists un dziesmu autors, taču šoreiz, kā stāsta mūziķis, rokenrols kļūs pavisam akustisks un pārvērtīsies dziesminieka daiļradē. Tikai pēdējos gados Emīls atļaujas spēlēt viens un interpretēt savas dziesmas individuālam izpildījumam. Ceturtdien skanēs dažādu laiku un sajūtu Emīla radītās melodijas un vārdi.

Ieeja koncertā par ziedojumiem radošajai telpai “Austras istaba”.

Kultūras notikumus “Austras istabā” rīko Austras biedrība, atbalsta mākslas galerija “Romas dārzs” un Liepājas Kultūras pārvalde.

Pasākums var tikt filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli vēlāk tiks izmantoti pasākumu publicitātei (internetā sociālajos tīklos, medijos un citviet) un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts