musician left musician right
background

Ģitārists Reinis Jaunais viesosies “Austras istabā”

Šo ceturtdien, 12. decembrī, pulksten 18.00 radošās telpas “Austras istaba” kultūras programmas ietvaros klausītāji aicināti uz ģitārista Reiņa Jaunā solokoncertu mākslas galerijas “Romas dārzs” Berči zālē (Liepājā, Zivju ielā 3). Ieeja par ziedojumiem.

Reinis Jaunais ir gaišs cilvēks, aizrautīgs ceļotājs un talantīgs ģitārists, kas rezultējas ar pasaules elpu un plašumu viņa radītajā mūzikā. Eiropā, Jaunzēlandē, Austrālijā, Āzijā koncertu ceļojumos gūtie iespaidi, šķiet, bagātinājuši ne tikai Reiņa melodijas, bet visvairāk iedvesmojuši viņu atvērtībai dažādām kultūrām un atšķirīgiem cilvēkiem, nojaušot, ka visiem mums ir kas līdzīgs un vienojošs. Koncertos klausītājiem vienmēr ir iespēja baudīt Reiņa ceļojumu pieredzi – kā stāstos, tā mūzikā.

Reinis rada gan instrumentālus skaņdarbus, gan arī raksta dziesmas ar savu tekstu. Mūzika ir veids, kā talantīgais ģitārists ar prieku izsaka savas emocijas. Koncerts viņam vienmēr ir notikums, neatkarīgi no tā, vai klausās daži vai tūkstoši. Reinis izdevis jau piecus solo albumus. Plašāka informācija mūziķa mājas lapā: https://www.reinisjaunais.com/

Pasākums iekļaujas radošās telpas “Austras istaba” kultūras programmā – dziesminieku koncertu ciklā, kas stāsta par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules redzējumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri.

Ieeja koncertā par ziedojumiem radošajai telpai “Austras istaba”.

Kultūras notikumus “Austras istabā” rīko Austras biedrība, atbalsta mākslas galerija “Romas dārzs”, Liepājas Kultūras pārvalde, Kurzemes plānošanas reģions, Valsts Kultūrkapitāla fonds un Latvijas Nacionālais Kultūras centrs.

Pasākums var tikt filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli vēlāk tiks izmantoti pasākumu publicitātei (internetā sociālajos tīklos, medijos un citviet) un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts