musician left musician right
background

Valda Atāla koncerts Liepājā!

Ceturtdien, 23. maijā pulksten 19.00 radošajā telpā „Ideju bodē”, Teodora Breikša ielā 41 viesosies dziesminieks, mākslinieks, dzejnieks un kamīnu meistars Valdis Atāls. Biļetes (Ls 3) pieejamas „Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ir iespēja koncertu klausīties bez maksas.

Liepājā dziesminieks Valdis Atāls viesosies pēc vairāku gadu pārtraukuma ar VKKF Kurzemes kultūras programmas projektu konkursa finansiālu atbalstu. Koncertu organizē radošā telpa „Ideju bode” sadarbībā ar Austras biedrību.

Valdis Atāls Liepājā koncertēs kopā ar Arnoldu Kārkli, priecējot klausītājus ar sirdsgudrām un smeldzes pilnām dziesmām. Mākslinieks koncerta apmeklētājiem piedāvās iespēju iegādāties arī kādu no saviem darbiem, tāpēc tiks organizēta improvizēta gleznu izsole.

Valdis Atāls izdevis sešus dziesmu albumus un vienu dzejoļu un aforismu krājumu, bet pazīstams arī kā gleznotājs, mozaīku autors un kamīnu būvētājs. Valda Atāla izteiktās atziņas un dziesmu teksti neatstāj vienaldzīgu. Savulaik viņš medijiem izteicies, ka „māksla ir kā publisks pirdiens. Individuāls process, tomēr tiek visiem!”.

http://www.delfi.lv/kultura/news/music/valdis-atals-maksla-ir-ka-publisks-pirdiens.d?id=42120920

Valda Atāla aforismi: http://www.domas.lv/va_dzeja.html

Ar mozaīkas tehniku Valdis Atāls nodarbojas kopš 1972.gada. Gleznas un mozaīkas atrodas vairākās privātkolekcijās Latvijā, kā arī Zviedrijā un Spānijā. Mozaīkas pogu tehnikā sācis veidot no kopš Mākslas festivāla „Bildes 2003”.

Iepriekšējais
Nākamais raksts