musician left musician right
background

Palīdzēsim Haralda Sīmaņa ģimenei

Paldies visiem, kas jau atsaukušies un piedāvājuši palīdzību pēc ugunsnelaimes Haralda Sīmaņa ģimenei vēl pat nezinot postījumu apmērus. Jau šobrīd darboties ir sācis ziedojumu tālrunis 90006589, piezvanot uz šo numuru jūs ziedosiet vienu latu Haralda Sīmaņa ģimenei.

Ziedot var pārskaitot līdzekļus Latvijas Mūzikas atbalsta fondam:
Nodibinājums “LATVIJAS MŪZIKAS ATBALSTA FONDS”
Reģ. Nr. LV50008146971
VAS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, LHZBLV22
Konts LVL : LV95 LHZB 2300 1943 2900 1

1. augustā pulksten 19.00 Rīgā, Latvijas 1. rokkafejnīcā visi aicināti uz dziesmu vakaru, kurā tiks vākti nepieciešamie līdzekļi, lai atjaunotu izpostīto māju un lai Haralds Sīmanis varētu atkal radīt un muzicēt, jo izpostīta ir arī viņa studija. Glābēji ir paspējuši iznest no mājas dažus instrumentus, bet pagaidām nav skaidrs, vai tos varēs atjaunot un izmantot. Vienīgais instruments šobrīd Haraldam Sīmanim ir ģitāra, kas bija līdzi uz koncertu nelaimes dienā. No uguns kaut nedaudz izdevies paglābt idejas, kas fiksētas uz papīra.

Pēc viesošanās „Aivaros” un sarunām ar Haraldu Sīmani un viņa dzīvesbiedri, šobrīd var jau konkrētāk runāt par lietām, kas nepieciešamas, lai dzīve turpinātos. Diemžēl, ko nav paņēmusi uguns, to ir sapostījis ūdens, dzēšot ugunsgrēku. Aronas pagasta pārvalde ir atvēlējusi pagaidu dzīvesvietu Sīmaņu ģimenei kopmītnēs, bet šajās telpās nav ne sadzīves priekšmetu ne mēbeļu. Tāpēc nepieciešamas ir pavisam praktiskas lietas – gultas diviem pieaugušajiem un diviem bērniem, vismaz četri krēsli, galds, skapis, dažādi plaukti, mēbeles bērniem, ledusskapis, gāzes plīts, kā arī veļas mašīna. Ja jūs varat palīdzēt sagādāt šīs lietas un atvēlēt Sīmaņu ģimenei, lūdzu, sazinieties ar Endiju Štāli (mob. tālr. 26985596), kura palīdzēs saprast konkrētās vajadzības un arī gādās, lai mantas nokļūtu Madonas pusē.

Liels paldies organizācijai „Ģimenes šūpulis”, kuras pārstāvji trešdien viesojās pie Haralda Sīmaņa un jau aizveda matračus, uz kuriem gulēt pagaidām mitinoties uguns neskartajā pirtiņā un šķūnī.

Aktuālā informācija par palīdzību Sīmaņu ģimenei pieejama gan šeit, Austras biedrības lapā, gan Vislatvijas Dziesminieku Saieta mājas lapā www.saiets.lv

Iepriekšējais
Nākamais raksts