musician left musician right
background

Dziesmu vakari mājas atraduši Teātra Bārā

Dažādu iemeslu dēļ bez līdzšinējās dzīvesvietas Saules muzeja piesildītajā pagrabiņā palikušie Dziesmu vakari savas jaunās mājas atraduši Teātra bārā Lāčplēša ielā 26. Jurģi tiks svinēti trešdien, 30. martā 19.00, kad uz Teātra bāra jaunās skatuves kāps dziesminieks HARALDS SĪMANIS. Viņam pievienosies arī dzejnieks, draugs un domubiedrs ARVĪDS ULME.

Haralds Sīmanis – ar ģitāru starp baznīcas jumtu un debesīm, fascinējošā balss, kas brīžiem dun kā ērģeļu stabules, brīžiem uzšūpo zvaigžņu augstumos un atkal atgriež uz grēcīgās Zemes. Cilvēks, kurš vairāk iederas meža zaļumā, pļavu ziedu rakstos nevis pilsētu mūros. Haralds vienkārši būs. Un atvedīs mums visu to, pēc kā ilgojas ikkatra dziesmu vakaru apmeklētāja sirds – pārdzīvojumu, piedzīvojumu un dvēseli.

Būs arī tēja, kafija, sveces. Nosalušos sildīs arī kāds stiprāks malks. Bet pāri visam būs dziesmas – dažādas, kā mēs paši. Un tikšanās vieta turpmāk – Teātra Bārs.

Vai pasaule dēļiem aizsista,
Ka vairs neredzi manu roku,
Ka vairs nevienam nav daļas,
Nav vaļas sadzirdēt otru.

Kā tramvaji drudžaini aizdārd
Uz priekšu, bez mitas, kā akli,
Mēs aizdārdam – viens aiz otra,
Uz priekšu, visam pāri.

Vai pasaule dēļiem aizsista,
Ka vairs neredzi savu Sauli,
Kā pelnos, kā miglā pazūd
Mani vārdi, tauta un draugi.

Vai pasaule dēļiem aizsista…

Dziesmu vakarus organizē Teātra bārs (http://www.teatrabars.lv/bars/index.html). Informatīvi atbalsta Austras biedrība (http://austrasbiedriba.blogspot.com/)

Ieeja par ziedojumiem.

Iepriekšējais
Nākamais raksts